Futbol

Nicholas Llanos: "M'han fet fora del futbol com si tingués la lepra i tinc diabetis"

El jove futbolista de 23 anys va fitxar per l'Amèrica de Cali, però el club colombià el va fer fora perquè considerava que estava "malalt"

Actualitzat

En Nicholas Llanos té diabetis des dels 13 anys. Després de jugar al Hajduk Split, va fitxar per l'Amèrica de Cali, un equip de Colòmbia en què va començar a viure un autèntic malson.

En una entrevista a El Club de la Mitjanit, Llanos ha explicat que mai havia tingut problemes en cap dels clubs de futbol en què havia jugat fins que, a l'arribar a Colòmbia, el president del seu nou equip li va dir que se sentia enganyat per haver fitxat "un jugador malalt".

"El president li va dir al meu pare que se sentia enganyat per haver-li portat un jugador malalt. El meu pare li va explicar que no em passava res, que estava sa i que podia jugar perfectament. Li va dir que no entenia quin era el problema, però l'entrenador va dir que no em volia, que estava malalt."

Llanos explica que el president li va prometre que portaria tota la seva família cap a Sud-amèrica, però després "no va posar-ho al contracte i no ho va complir".

 

 

"No volem un jugador malalt"

El club colombià va acabar fent fora Nicholas Llanos argumentant que "no volien un jugador malalt" i, ara, el cas "està en mans d'advocats".

"Quan vaig arribar a Colòmbia i vaig passar la revisió mèdica el metge de l'equip es va quedar sorprès amb les meves capacitats físiques. Però, després de firmar un contracte per tres anys, em van acabar fent fora. Em van fer fora com si tingués la lepra."

El jove jugador, de només 23 anys, està jugant actualment a la Segona Divisió croata, i explica que l'incident viscut a Sud-amèrica "ha marcat" la seva carrera.

"Després, al tornar a Croàcia, vaig haver de començar des de Tercera Divisió i a poc a poc m'estic fent un nom aquí"

 

 

Llanos explica que mai no ha tingut "cap problema per culpa de la diabetis" i que "no suposa cap obstacle" per a ell.

"Des que tinc la bomba d'insulina el meu sucre té un nivell com si no tingués diabetis. Mai he tingut cap problema al camp per culpa de la diabetis, perquè no és cap obstacle. És una cosa amb la qual aprens a viure. La gent amb diabetis pot fer moltes coses i no és cap obstacle per jugar a futbol."

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut