Futbol

Ni Dani Sánchez Llibre ni Ramon Condal encapçalaran una candidatura a les eleccions de l'Espanyol

Ni Dani Sánchez Llibre ni Ramon Condal encapçalaran cap candidatura a les eleccions de l'Espanyol del 19 de novembre. Ho ha confirmat el mateix Sánchez Llibre en una roda de premsa conjunta amb Condal aquest dijous. Això sí, ells dos actuaran com un accionista més i junts donaran suport a la candidatura que considerin més interessant.

Actualitzat
Ni Dani Sánchez Llibre ni Ramon Condal encapçalaran una candidatura a les eleccions de l'Espanyol del 19 de novembre. Ho ha confirmat el mateix Sánchez Llibre en una roda de premsa conjunta amb Condal aquest dijous. Això,sí, ells dos actuaran com un accionista més i junts donaran suport a la candidatura que considerin més interessant.

Pas enrere, doncs, com ha admès Condal, que ha explicat que "la reacció de l'afició m'ha fet repensar presentar-me", vint-i-quatre hores després d'anunciar que es presentava.

"Ens retirem de qualsevol llista. No encapçalarem cap candidatura", així de clar ha estat Sánchez Llibre en començar la seva compareixença. Ha afegit que la decisió l'han pres tenint en compte que, "en les últimes 48 hores, la nostra massa social ha demanat el canvi i hem decidit fer aquest pas per fer el canvi que demanen".

Tant Sánchez Llibre com Condal han deixat clar que no es desentenen del futur de l'entitat, ja que amb el seu paquet accionarial, superen el 30%. "No volem vendre les accions, tenim compromisos amb el club", ha assegurat Sánchez Llibre. Ara bé, cap dels dos preveu formar part del consell.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut