Neymar en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Neymar: "Vull ser el millor futbolista del món"

El brasiler admet que ha "comès errors" en el passat i confia extreure'n un aprenentatge que li serveixi de cara a un futur més ambiciós

Actualitzat

Neymar encara la nova temporada amb tota l'ambició, ara que sap que el seu futur no es mou de París. En una entrevista concedida al diari britànic Daily Mirror, el futbolista brasiler es planteja l'objectiu de convertir-se en "el millor futbolista del món".

A banda del seu rendiment al camp, Neymar admet que, per entrar a la història per la porta gran, necessita que les lesions el respectin, i en aquest sentit, no ha viscut el seus millors moments últimament:

"He tingut dues lesions de gravetat els últims dos anys i he estat fora dels terrenys de joc durant pràcticament sis mesos. Trobava a faltar marcar gols. Les lesions formen part de la vida de l'esportista. Si arriben, el més important és mantenir-se fort mentalment durant la recuperació."

 

Tot i que no ha parlat obertament de l'estiu que ha viscut, durant el qual Neymar ha buscat una sortida del PSG mentre les relacions amb el seu club es tensaven, el brasiler prefereix passar pàgina i mirar endavant, ara que torna a ser determinant en les victòries del seu equip:

"M'he equivocat moltes vegades i recuperar la confiança que tenia m'està costant molt. S'ha de pagar un preu alt. Crec que és normal que els éssers humans fallem, és part de la vida, i per això amb els errors creixes i n'aprens."

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut