Neymar assegura que va intentar fer "de tot" per repetir aquesta imatge al Barça
Futbol

Neymar: "Vaig fer tot el possible per tornar al Barça, però no va poder ser"

L'exblaugrana ha estat el protagonista de "Fenómenos", un podcast de YouTube on Ronaldo Nazário conversa amb personatges destacats de l'esport. Neymar ha parlat del seu retorn frustrat al Barça... i del seu passat madridista

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar ha reconegut que va voler tornar al Barça per jugar de nou al costat de Leo Messi abans que l'argentí fitxés pel París Saint-Germain. Ho ha fet en una conversa amb Ronaldo Nazário a "Fenómenos", el podcast en què l'exdavanter del Barça i del Madrid, actual propietari del Valladolid, parla amb personatges destacats de l'esport i d'altres àmbits. Aquests són alguns dels extractes més destacats de l'entrevista:

"Messi i jo som, realment, grans amics. Vam construir aquesta amistat a Barcelona i la vam fer molt forta. I vam començar a parlar de tornar a jugar junts una altra vegada, evidentment abans de l'any passat. I jo ho vaig intentar tot per tornar a Barcelona, però no ho vaig aconseguir. Després es va donar la possibilitat que ell vingués aquí a París i el vam poder fitxar. I estic encantat, perquè és un amic que el futbol m'ha donat, estem molt bé dins i fora del camp. I ara volem fer història aquí al PSG, tot i que és veritat que l'equip encara s'està acabant d'acoblar. Però esperem fer història eliminant el teu Madrid, Ronaldo."

"Quan tenia dotze anys, el Madrid em va convidar a fer una prova. Vaig estar quatre o cinc dies i vaig veure un partit del Madrid en què crec que tots els jugadors que van marcar eren brasilers. Era l'època dels galàctics i van marcar Ronaldo, Robinho, Júlio Baptista de falta, Roberto Carlos... després van anar a sopar a tots al restaurant De María i em van portar allà, i em vaig fer fotos amb tots ells. El Madrid volia que em quedés uns dies més per anar a Barcelona i jugar el torneig MIC amb ells, però m'enyorava molt i vaig dir-los que no. Semblava que tot estava coll avall perquè jugués amb el Madrid, però els vaig dir que no."

"Fora del camp tinc els meus amics, la meva família. Si surto, o faig una barbacoa a casa meva, o una festa, és perquè sé que ho puc fer i que no afectarà el meu rendiment, ni la meva carrera, ni la meva vida diària. Surto si sé que l'endemà tindré festa i que no interferirà en el meu pròxim partit. Però la gent sempre ho ha criticat, i em va passar també durant un Carnaval. M'estava recuperant d'una lesió, ja caminava, ja pràcticament havia completat tot el meu treball de fisioteràpia. I vaig decidir anar al Carnaval per primera vegada en set anys que feia que era a Europa. Només una vegada. I tothom va criticar que estigués de festa al Carnaval i deia que l'any següent hi tornaria a anar."

 

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut