Futbol

Neymar: "Vaig deixar clar que volia marxar, però no m'ho van permetre"

Neymar va reaparèixer aquest dissabte amb un golàs de xilena i la intenció de demostrar l'afició que el que vol ara és mirar endavant i ajudar l'equip de París

Actualitzat

Neymar, que en la seva reaparició aquest dissabte va donar la victòria al París Saint Germain davant l'Estrasburg (1-0), ha reconegut després del partit que va voler abandonar el club francès però no l'hi van permetre.

Neymar, que va advertir que aquesta seria l'única ocasió en què comentaria el que ha succeït aquest estiu, es va mostrar indiferent davant l'actitud del públic del Parc dels Prínceps, que el va escridassar i insultar durant el partit. 

"Tots saben que volia marxar. Ho vaig deixar molt clar. Ara segueixo com a jugador del París Saint-Germain i el que vull és ser feliç dins i fora del camp"

Neymar va negar tenir res en contra de club francès:

"No tinc res en contra del club"  (...)  "Vaig fer el possible per deixar el club però lamentablement no m'ho van permetre. Tot això ja ha passat. Ara només penso en el PSG"

Vol mirar endavant:

"Sóc aquí i ho donaré tot per ajudar l'equip. Jugaré com sé"  

Entenc l'actitud de l'afició: 

"Entenc els seguidors. Va ser difícil per a ells. Quan jugui a casa serà com jugar fora. Estic acostumat a ser escridassat al llarg de la meva carrera. Però els mateixos que et xiulen t'aplaudeixen. M'han xiulat, però després, quan he marcat, han hagut de celebrar el gol"

 

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut