Neymar, en arribar a les oficines del F. C. Barcelona. (Foto: EFE)
Barça

Neymar va viatjar a Barcelona en l'avió privat d'un madridista confés, Julio Iglesias

Julio Iglesias, un madridista confés de tota la vida, va deixar el seu avió privat al futbolista brasiler Neymar perquè viatgés a Barcelona per a la seva presentació oficial com a nou jugador blaugrana. El cantant espanyol més universal, que sovint parla en els seus concerts del seu passat de porter al juvenil del Reial Madrid, va deixar dilluns passat el seu jet Gulfstream G550, l'avió més modern del món, al nou crac barcelonista de 21 anys, segons ha confirmat a Efe la seva oficina de premsa.

Actualitzat
Julio Iglesias, un madridista confés de tota la vida, va deixar el seu avió privat al futbolista brasiler Neymar perquè viatgés a Barcelona per a la seva presentació oficial com a nou jugador blaugrana.
  
El cantant espanyol més universal, que sovint parla en els seus concerts del seu passat de porter al juvenil del Reial Madrid, va deixar dilluns passat el seu jet Gulfstream G550, l'avió més modern del món, al nou crac barcelonista de 21 anys, segons ha confirmat a Efe la seva oficina de premsa.
 
Neymar da Silva va fer un viatge llampec a Barcelona per tornar en el mateix avió de l'artista al Brasil, on es troba concentrada la selecció "canarinha" per preparar la seva participació a la Copa Confederacions. El brasiler, també pretès pel Reial Madrid, s'ha convertit en el segon fitxatge més car de la història de l'entitat blaugrana, que en va pagar 57 milions d'euros.
  
Julio Iglesias, molt estimat al Brasil i madridista fins al moll de l'os, no va dubtar a deixar el seu modern avió al nou astre barcelonista i va demostrar amb aquest gest que l'amistat està per damunt de la rivalitat històrica entre les dues aficions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut