Futbol internacional

Neymar: "Tots els grans futbolistes haurien de jugar alguna vegada a la Premier"

L'estrella de l'equip francès, de 26 anys, ha respost així a una pregunta del francès Benjamin Mendy, del Manchester City, sobre quan aniria a jugar a la Lliga anglesa
Actualitzat

Neymar no descarta jugar a la Premier League en un futur (EFE)

El davanter brasiler del PSG Neymar Jr. ha confessat que "tots els grans futbolistes" haurien de jugar, "almenys una vegada a la vida", a la Premier League. L'estrella de l'equip francès, de 26 anys, ha respost així a una pregunta del francès Benjamin Mendy, del Manchester City, sobre quan aniria a jugar a la Lliga anglesa, en el marc d'una iniciativa al seu canal de Youtube batejada amb el nom d'"Ask Neymar Junior" on contesta comentaris d'amics i coneguts.

"És una gran competició, una de les més grans del món. No sabem el dia de demà, però crec que tots els grans jugadors, almenys una vegada a la vida, haurien de jugar a la Premier League"

Per la seva banda, el davanter uruguaià Luis Suárez, amb el qual va coincidir al vestidor del FC Barcelona, ​​li va preguntar, en to de broma, "per què es fa tantes pallassades en esl cabells".

Neymar, el jugador més car de la història del món del futbol després que el PSG pagués al Barça els 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió, va contestar que "sempre" li agrada "canviar les coses" i que "el pèl és el primer" que li "encanta canviar".