Neymar ha viatjat perquè tots els jugadors estaven convocats.
Futbol

Neymar queda fora de la convocatòria tot i viatjar amb l'equip a Sant Sebastià

El Barça busca aquest vespre l'accés a la final de la Copa a Anoeta contra la Reial Societat, amb una renda de 2-0 de l'anada. La classificació garanteix una final amb el Reial Madrid, que ja està classificat. L'equip s'ha desplaçat avui mateix a Sant Sebastià amb tota la plantilla ja que el Tata Martino ha convocat els 25 jugadors però, un cop allà, ha descartat per al partit Puyol, Neymar, Montoya, Afellay i Oier, que s'entrenaran a Zubieta, i Dos Santos i Cuenca, que es quedaran al gimnàs de l'hotel.

Actualitzat

El Barça busca aquest vespre l'accés a la final de la Copa a Anoeta contra la Reial Societat, amb una renda de 2-0 de l'anada. La classificació garanteix una final amb el Reial Madrid, que ja està classificat.

L'equip s'ha desplaçat avui mateix a Sant Sebastià amb tota la plantilla ja que el Tata Martino ha convocat els 25 jugadors, però, un cop allà ha descartat per al partit Puyol, Neymar, Montoya, Afellay i Oier, que s'entrenaran a Zubieta, i Dos Santos i Cuenca, que es quedaran al gimnàs de l'hotel.

"Hem de fer-nos els amos del partit, que el rival no sigui el protagonista, ser-ho nosaltres. Així calmarem el rival i la gent", ha manifestat Martino, conscient que als seus jugadors els espera un ambient infernal a Anoeta i que per superar-ho no han de deixar que la Reial cregui que la remuntada és possible. El premi per a l'equip guanyador serà una final de Copa contra el Reial Madrid.

La Reial creu en la remuntada

Tot i la derrota per 2-0 al Camp Nou, la Reial Societat s'aferra a la il·lusió per creure en el somni d'eliminar el Barça en la semifinal de la Copa del Rei. L'equip de Tata Martino és favorit, però Jagoba Arrasate, el tècnic donostiarra, ha assegurat que "creu en la remuntada". Als blaugranes els espera un rival il·lusionat i una afició esperançada en el joc dels seus i dolguda per la manera com va transcórrer el partit d'anada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut