Neymar celebra sobre la gespa el pas del PSG a la final de la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

Neymar podria ser sancionat per intercanviar-se la samarreta amb un jugador del Leipzig

El crac brasiler del PSG es va intercanviar la samarreta amb el jugador alemany Halstenberg al final del partit i va incomplir una de les recomanacions del protocol sanitari de la UEFA

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar s'arrisca a perdre's la final de la Champions per sanció. El crac brasiler del PSG va incomplir un dels protocols de la UEFA al final del partit contra el RB Leipzig. Poc després del xiulet final, Neymar es va intercanviar la samarreta amb el jugador alemany Halstenberg davant l'atenta mirada del col·legiat. Unes imatges que s'han fet virals a través de les xarxes socials i que podrien suposar un càstig disciplinari de cara a la final del pròxim diumenge. 

El protocol sanitari elaborat per la UEFA per a la final a 8 de la Champions a Lisboa inclou una recomanació per als futbolistes de no intercanviar-se les samarretes al final del partit per prevenir el contagi de la Covid-19.

Després d'aquest gest, es va començar a especular amb la possibilitat que Neymar pogués ser sancionat però aquesta opció està perdent força perquè només es tracta d'una recomanació de la UEFA.

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut