Savic i Neymar, en un moment del partit de Copa (Reuters)
Barça

Neymar, perseguit pel joc dur de l'Atlètic, es perdrà la tornada de les semifinals de Copa per sanció

El davanter brasiler del Barça, que va ser l'objectiu de la defensa de l'Atlètic, no podrà jugar el partit de tornada de les semifinals

Actualitzat

Neymar era un dels tres jugadors del Barça que van jugar el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei advertits de sanció. No només això: al davanter brasiler l'esperaven amb ganes al Vicente Calderón, i així l'hi van fer saber els defenses de l'Atlètic des dels primers minuts. Una entrada de Vrsaljko i un colze a les costelles de Juanfran, en una jugada no sancionada, van ser els missatges de benvinguda que li van dispensar com a advertiment.

En un partit travat, Neymar no es va amagar i va ser objecte de diverses entrades de Gabi, Saúl i Koke quan va buscar els espais interiors. I finalment, al minut 63, va ser ell qui va replicar, deixant anar el braç en un salt amb Juanfran. I es va guanyar una targeta groga que li impedirà jugar la tornada.

El seu substitut serà probablement Arda Turan, exfigura de l'Atlètic de Madrid, que actualment és el tercer màxim golejador del Barça, només superat per Messi i Luis Suárez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut