Neymar celebrant el segon de Brasil (Reuters)
Mundial 2022

Neymar marca en tres Mundials

El davanter del París Saint-Germain ha igualat Ronaldo Nazário i s'ha convertit en el tercer jugador a aconseguir aquesta marca

Redacció Esport3Actualitzat

Com a cada Mundial de futbol, al de Qatar 2022 els ulls de milions de persones estan posats en la selecció del Brasil, que és una de les eternes favorites per alçar-se amb el títol del torneig. La selecció brasilera compta amb una bona llista de davanters estel·lars. Però entre ells, qui ha tocat la glòria avui és Neymar. Després de perdre's els dos últims partits de la fase de grups per una afecció al turmell dret i un hematoma ossi que l'ha obligat a fer repòs, Neymar Jr. s'ha marcat un joc espectacular contra Corea del Sud en el partit de vuitens de final que els ha permès accedir a quarts.

El de Sao Paulo ha marcat un gol de penal davant Corea i ha igualat un rècord: s'ha convertit en el tercer jugador brasiler a marcar gol en tres Campionats del Món diferents, cosa que tan sols han fet fins ara dos mites com Pelé i Ronaldo Nazário.

Neymar celebrant el segon gol del Brasil (Reuters)

Neymar pot batre un altre rècord aviat

L'ex del Barcelona acumula fins ara 76 gols en el seu compte particular amb la "canarinha". D'aquesta manera, es troba a un gol d'igualar Pelé com a màxim golejador històric de la selecció brasilera.

Aquesta condició de màxim golejador de la història del Brasil l'ostenta encara el mite del futbol. O Rei, que actualment es troba internat en un hospital al Brasil per tractar-se problemes de salut, va aconseguir marcar al llarg de la seva carrera esportiva un total de 77 gols vestint la samarreta brasilera, i amb les seves actuacions futbolístiques va marcar una època al futbol. Considerat per alguns com el millor jugador de tots els temps, aquestes 77 dianes les va anotar en només 92 partits.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut