Barça

El Barça i Neymar es contradiuen en els seus arguments durant el judici

El Barça i Neymar no arriben a cap acord. El brasiler reclama 43 milions d'euros abans d'impostos acordats en la seva renovació. El club blaugrana sosté que la seva marxa al PSG poc després l'allibera de fer el pagament i demana una compensació de fins a 65 milions d'euros

Actualitzat

Els representants legals de Neymar i el Barça s'han vist les cares aquest divendres davant del jutge a la Ciutat de la Justicia a Barcelona.

En l'exposició inicial d'uns i altres, importància de xifres i de dates. Els advocats del brasiler diuen que amb el PSG van firmar el 3 d'agost del 2017 i que 3 dies abans --el 31 de juliol-- el Barça havia d'haver pagat 43 milions i no ho va fer. 

El Barça, en canvi, creu que aquells diners eren en condició de fidelitat. Va oferir deixar-los en un notari i ingressar-los si Neymar complia tot el contracte. La part blaugrana també ha explicat que Neymar tenia acordat amb el PSG que si els diners que demana al Barça no els acabava cobrant, seria el club francès qui li aportaria la mateixa xifra.

La vista oral s'ha allargat fins a les quatre de la tarda i les dues parts tenen fins el dia 21 d'octubre de límit per fer públiques les conclusions escrites després d'aquesta sessió.

L'acte de conciliació previ entre els advocats de les dues parts per evitar el judici no ha arribat a bon port. 

En acabar el judici, el portaveu del Barça Josep Vives ha explicat que Barça valora positivament la vista oral del judici perquè ha pogut defensar la seva posició:

 

Neymar aquest divendres no ha anat a la Ciutat de la Justícia, i algunes fonts indiquen que ja hauria marxat de Barcelona. Va aprofitar el seu pas per la ciutat per retrobar-se amb companys (Arthur Melo) i amics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Squad

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

 

A última hora d'aquest divendres s'ha sabut que Neymar ha proposat al Barça renunciar a la quantitat que reclamava al club (43M) a canvi d'un compromís del FC Barcelona per fitxar-lo el proper estiu. El Barça, evidentment, ha renunciat a la proposta, entre altres coses perquè fitxar-lo també depèn del PSG amb qui té contracte fins al 2022.

 

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut