Futbol

Neymar ha tingut un accident de trànsit quan es dirigia a la Ciutat Esportiva per desplaçar-se a Anoeta

El davanter brasiler no s'ha fet mal i ha arribat a temps per incorporar-se a l'expedició blaugrana, que vola aquest matí cap a Sant Sebastià

Actualitzat

Neymar ha tingut un ensurt aquest diumenge al matí quan es dirigia amb el cotxe cap a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per unir-se a l'expedició del primer equip del Barça, que aquest vespre juga a Anoeta contra la Reial Societat. El brasiler ha lliscat amb el seu Ferrari en una zona de rotondes a l'altura de Sant Joan Despí. L'estat de la carretera, que estava molla a causa de la pluja de les últimes hores, pot haver originat el problema.

Tot i que ha rebut un cop al costat, Neymar no s'ha fet cap mal de consideració i, en principi, no hauria de tenir problemes per jugar aquest vespre. El personal del club l'ha pogut recollir per portar-lo a la ciutat esportiva, on s'ha unit als seus companys. Això sí, mentre un empleat de seguretat del Barça el vigiliva fins que el recollissin, el cotxe ha quedat travessat en sentit contrari en un voral de la carretera, cosa que ha dificultat el trànsit durant un temps.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut