Futbol

Neymar: "Estic molt content perquè he marcat els meus primers tres gols en la Champions"

Neymar s'ha mostrat "molt content" després de firmar el seu primer "hat-trick" com a blaugrana en la victòria del Barça contra el Celtic de Glasgow (6-1). De fet, el brasiler encara no havia marcat en la Lliga de Campions, i contra els escocesos s'ha estrenat. Els gols han contribuït a una victòria que ha donat el primer lloc de grup als de Tata Martino.

Actualitzat

Neymar s'ha mostrat "molt content" després de firmar el seu primer "hat-trick" com a blaugrana en la victòria del Barça enfront del Celtic de Glasgow (6-1). De fet, el brasiler encara no havia marcat en la Lliga de Campions, i contra els escocesos s'ha estrenat. Els gols han contribuït a una victòria que ha donat el primer lloc de grup als de Tata Martino.

"Estic molt content perquè he marcat els meus primers tres gols en la Lliga de Campions. Però el més important és que l'equip jugui bé", ha afirmat Neymar després del partit disputat al Camp Nou.

El brasiler, que feia unes quantes setmanes que no marcava, ha negat que hagi sentit pressió per la seva sequera golejadora i ha assegurat que se sent a gust jugant tant de davanter centre com a la banda, perquè el que vol "és ajudar l'equip". Sobre la situació del Barça, Neymar ha tret conclusions positives després de les dues derrotes consecutives davant de l'Ajax i l'Athletic Club de Bilbao: "L'important és que aconseguim superar aquestes derrotes. Ara cal canviar de xip i pensar en la Lliga."

Martino: "Ha estat el partit més complet de la temporada"

Gerardo Martino es va mostrar satisfet amb el nivell de joc dels seus jugadors en la victòria contra el Celtic de Glasgow (6-1) , que, segons la seva opinió, ha estat "el partit més complet" des que va prendre les regnes del club blaugrana, i espera que sigui un punt de partida per seguir creixent i millorant.

"Crec que ha estat el partit més complet que hem jugat des de començament de temporada. Entenc que hem elaborat molt bé el joc, hem tingut bona recuperació, intensitat i pressió al davant", va afirmar el tècnic argentí. "Penso que cal donar continuïtat a aquest nivell de joc. Som en un punt de la temporada en què, si trobem un nivell ascendent, ens anirà molt bé per afrontar la Lliga amb garanties", va afegir.

Martino no ha volgut mostrar les seves preferències sobre els possibles rivals que es poden trobar en vuitens de final i ha elogiat el partit de Neymar. "Ha anat de menys a més. Jugar un partit a la banda i un altre al mig sempre requereix una adaptació. El gol li va canviar la confiança i a partir d'aquí va omplir el repertori i va fer un partit molt bo", va concloure.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut