Futbol

Neymar: "Estic fart que em faltin al respecte contínuament"

El 10 brasiler explota després de la victòria del Brasil contra el Perú (2-0), on ell va marcar un gol i va fer una assistència

Actualitzat

Després de la victòria del Brasil contra el Perú per 2 a 0, Neymar Jr. ha manifestat que se sent maltractat per l'opinió pública del seu país, que critica el seu baix estat de forma. El 10 de la selecció brasilera va fer un gol i una assistència, en el partit classificatori per al Mundial de Qatar 2022, però l'alegria general va quedar enfosquida pels retrets de Neymar.

No sé què més he de fer perquè la gent em respecti. Les crítiques s'han convertit en un fet normalitzat des de ja fa temps. Periodistes, comentaristes... i altres persones es dediquen a dir que tot ho faig malament. De vegades ni tan sols em ve de gust concedir entrevistes, però crec que he de dir públicament que ja n'hi ha prou. Estic patint tota mena de faltes de respecte.

 

Neymar havia estat fortament criticat després de la victòria mínima del Brasil contra Xile, on va tenir una actuació discreta. Se'l va acusar de sobrepès, com a causa del seu baix rendiment, i es demanava que fos suplent a la selecció canarinha. Com a resposta, Neymar va mostrar la seva panxa i els seus abdominals, després de l'últim entrenament abans d'enfrontar-se a l'Argentina de Messi.

La suspensió del partit Brasil-Argentina va deixar aquesta polèmica en segon terme, però ara Neymar l'ha revifat amb les seves queixes. També ha quedat en segon pla el seu rècord de gols com a jugador brasiler en la fase sud-americana de classificació per al Mundial. Neymar, amb 12 gols, ja ha superat Zico i Romario, i li trepitja els talons en el còmput total a Pelé, que va sumar 77 gols. Ney en porta 69.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut