Neymar ha parlat per a BarçaTV
Neymar ha parlat per a BarçaTV
Barça

Neymar espera poder enfrontar-se al seu amic Ganso aquest diumenge en el partit contra el Sevilla

Neymar va coincidir amb Ganso al Santos. El blaugrana va aconseguir els primers títols del seu palmarès al costat del seu amic. Diumenge, a Sevilla, espera tornar a coincidir-hi, tot i que ara jugaran en bàndols oposats

Actualitzat

Neymar afronta el partit d'aquest diumenge contra el Sevilla amb un interès especial, poder enfrontar-se a la gespa amb un gran amic seu, el davanter Ganso. Tots dos va coincidir al Santos, liderant una generació que va donar molts títols al club brasiler: Una Copa Libertadores, tres Campionats Paulistes, una Copa del Brasil, una Copa Sud-americana i una Recopa Sud-americana.

En declaracions a BarçaTV, el davanter blaugrana reconeix que "tinc moltes ganes de jugar, és un partit molt maco de jugar i, a més, jugaré contra un excompany meu, un amic no solament al camp, sinó també a la vida. Espero guanyar". El davanter del Barça ha definit el seu amic com una persona "molt callada, tranquil, que sempre està fent broma amb els companys, molt feliç, un crac dins del camp amb qualitat per jugar on vulgui. Li desitjo el millor, però no contra el FC Barcelona".

La primera ocasió d'enfrontar-se la van tenir aquests dos jugadors en la Supercopa d'Espanya, aquest agost, però Neymar encara era de vacances després de participar als Jocs i el retrobament no va ser possible. I si fem cas de les estadístiques, diumenge també sembla difícil que s'enfrontin. Ganso només ha pres part en 4 dels 10 partits de Lliga del Sevilla.

N'ha disputat un de sencer, en la jornada 4, contra l'Eibar. Va jugar 45 minuts en la jornada anterior contra el Las Palmas (va ser substituït després del descans). La jornada 7, en 29 minuts, va donar una assistència de gol davant de l'Alabès mentre que la següent cita dels seus, contra el Leganés, el seu temps de joc es va reduir a 9 minuts. Les dues últimes jornades, contra Atlètic i Sporting, s'ha quedat a la banqueta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut