Gil Manzano ensenya la primera targeta groga a Neymar (EFE)
Gil Manzano ensenya la primera targeta groga a Neymar (EFE)
Barça

Neymar es podria perdre el clàssic contra el Reial Madrid pels seus aplaudiments al quart àrbitre

El brasiler ha marxat del camp, després d'haver estat expulsat, aplaudint el quart àrbitre. Neymar ja té un partit de sanció per la seva expulsió, i aquest altre acte li podria suposar més partits de càstig

Actualitzat

L'àrbitre Jesús Gil Manzano ha especificat en la seva acta del partit Màlaga – FC Barcelona que el davanter blaugrana Neymar ha estat expulsat en veure dues targetes grogues, i no per una vermella, tal com ha semblat sobre la gespa. Gil Manzano ha ensenyat la vermella directament en la segona amonestació del brasiler, després d'una falta sobre Llorente, saltant-se el pas previ de mostrar la segona groga. Neymar ha vist la primera targeta, en la primera part, per no respectar la distància reglamentària en l'execució d'un tir lliure, després d'haver estat advertit prèviament".

El matís d'haver estat expulsat per dues grogues o una vermella implica tenir un partit de sanció o dos, cosa que el deixaria fora del clàssic contra el Reial Madrid d'aquí dues jornades, el 23 d'abril. Neymar, però, encara es podria perdre el decisiu partit. Segons consta a l'acta, el davanter, "després de ser expulsat i quan era a punt d'entrar al túnel de vestidors, es va dirigir al quart àrbitre aplaudint-lo".

Aquesta acció pot ser considerada desconsideració per part del Comitè de Competició, una falta castigada amb una sanció d'un a tres partits. Només que el Comitè la considerés punible, fins i tot la sanció mínima deixaria Neymar fora del partit contra el Reial Madrid. Un factor que complicaria encara més el títol de Lliga per al FC Barcelona.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut