Futbol

Neymar: "És el millor moment de la meva carrera, però en vull més"

Neymar ha assegurat a "SporTV" que viu el millor moment de la seva carrera, i, després dels dos gols contra Turquia, vol seguir progressant. El davanter brasiler del Barça va completar una magnifica actuació amb la "canarinha" que va fer que acabés ovacionat pels aficionats turcs.

Actualitzat

Neymar ha tornat a mostrar que està en un dels seus millors moments amb els dos gols que va fer contra la selecció de Turquia. El jugador del Barça, en una entrevista al canal brasiler "SporTV", ho ha explicat amb aquestes paraules: "Sí que estic en el meu millor moment, però jo en vull més, sempre vull progressar, sempre ser millor demà del que vaig ser avui".

I és que en el partit contra Turquia, el jugador del Barça va tornar a demostrar que està cridat a ser un dels grans de la història del futbol, i va sortir ovacionat per tots els aficionats turcs. El brasiler, amb només 22 anys, ja porta un total de 205 gols, un ritme golejador que el pot portar a superar a Messi o Cristiano Ronaldo, i ja és el cinquè màxim golejador de la història de la "seleçao".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut