Neymar, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Neymar, acusat de violació per una noia brasilera

El futbolista nega l'acusació i ha decidit penjar a les xarxes socials les converses que va tenir amb la jove per defensar-se

Actualitzat

L'exblaugrana Neymar ha estat acusat de violació per una noia brasilera. Segons la denunciant, els fets van passar el 15 de maig, en un hotel de París, on el futbolista l'havia convidat. Ella explica que Neymar es va tornar agressiu i, amb violència, van tenir relacions sexuals contra la voluntat de la noia.

El futbolista nega l'acusació i ha decidit penjar a les xarxes socials les converses que va tenir amb la jove per defensar-se en què diu que tot plegat va ser "una trampa i que no va passar res".

Neymar insta la justícia a llegir els missatges, que, per Instagram, poden veure els prop de 120 milions de seguidors que té el brasiler.

La policia investiga Neymar

Els problemes no acaben per Neymar, que té ara un nou problema amb la justícia per culpa del desmentit que ha fet aquesta matinada després de ser acusat de violació. I és que aquest diumenge, la Policia Civil de Teresópolis s'ha presentat a la Granja Comary, on està concentrada la selecció per parlar amb Neymar i comunicar-li que està essent investigat per la divulgació de fotos íntimes de la dona que el va acusar de violació.

El jugador, que no es trobava en aquest instant en les instal·lacions esportives de la CBF, serà cridat a declarar, així com la dona que l'ha acusat de violació. La Policia ha informat a més que els dos tindran el mòbil requisat.

 

 

   

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut