La ganyota de Neymar
La ganyota de Neymar
FUTBOL INTERNACIONAL

Neymar desafia un periodista després de la seva última piscina de pretemporada contra l'Osaka

El brasiler novament genera polèmica

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar va tancar la gira americana del París Saint-Germain amb una brillant actuació contra l'Osaka. El brasiler va donar una assistència i va marcar dos gols en la victòria per 2 a 6 davant els japonesos. Un d'aquests gols, el primer, va portar molta polèmica per haver estat anotat des del punt de penal després d'una falta polèmica.

 

Al davanter de 30 anys, però, li han caigut crítiques de totes bandes. La principal web esportiva del Grup Globo ha escrit un article sobre la jugada i el brasiler no ha trigat a contestar:

"Fantasma? em va tocar i hi ha penal. Hi ha gent que mai ha trepitjat una pilota i que continua fent articles de merda."

 

 

La cosa no ha quedat aquí. Minuts després, el brasiler ha pujat a Twitter una fotografia de la celebració després de marcar aquest penal amb un missatge dedicat a tots els que estan en contra de l'estrella del PSG: "Una ganyota per als haters".

 

 

 

 

Però la polèmica no s'ha acabat. Un col·laborador de Globo ha comentat la reacció del brasiler a l'article i Neymar no ha dubtat a tornar a mostrar la seva disconformitat:

"Oh, és cert! No puc discutir amb un article que és una merda... i ara no accepto crítiques. Amic, em critiquen des que tinc 13 anys."

 

 

 

Anar al contingut