Neymar tapant-se la cara durant un entrenament recent de la selecció brasilera (Reuters)
Futbol

Neymar, citat a declarar per haver difós imatges íntimes

El davanter brasiler, investigat per violació, ha de declarar per haver difós imatges de la suposada víctima amb l'objectiu de provar que les relacions van ser consentides

Actualitzat

La policia brasilera ha anat aquest dilluns a la concentració de la selecció "canarinha", a Teresópolis, per lliurar a Neymar una citació judicial per anar a declarar. El davanter del París Saint-Germain, investigat per un cas de presumpta violació, està citat per haver divulgat a les xarxes socials imatges íntimes de la presumpta víctima amb l'objectiu de demostrar que les relacions van ser consentides.

Neymar havia de declarar, en principi, a Rio de Janeiro aquest divendres, però la seva declaració pot ser ajornada fins dilluns, un cop la selecció hagi jugat el partit que té programat dissabte contra Qatar.

Mentrestant, la dona suposadament violada per Neymar ha perdut un dels seus advocats. José Edgard de Cunha Bueno s'ha desmarcat de la denúncia presentada per la dona perquè, segons indica, "hi relata uns fets totalment diferents dels que ens va explicar inicialment; ens va relatar una agressió sexual i no pas una violació", indica.

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut