Neymar ha rebut la samarreta commemorativa de mans de Bebeto (EFE)
Futbol internacional

Neymar, centenari amb la "canarinha": "Defensaré el PSG amb ungles i dents"

La Confederació Brasilera de Futbol ha fet un homenatge a l'exjugador del Barça, que ha rebut una samarreta commemorativa amb el seu nom i el número 100 que li ha entregat una llegenda del futbol brasiler com Bebeto

Actualitzat

Neymar Jr. viurà aquest dijous un partit molt especial. El futbolista del PSG disputarà el seu partit 100 amb la selecció del Brasil en un amistós contra Senegal a Singapur. Per celebrar aquest centenari amb la "canarinha", la Confederació Brasilera de Futbol ha fet un homenatge a l'exjugador del Barça, que ha rebut una samarreta commemorativa amb el seu nom i el número 100 que li ha entregat una llegenda del futbol brasiler com Bebeto.

Neymar, als seus 27 anys, és a només 49 partits del rècord absolut de la selecció brasilera que actualment té el llegendari lateral dret Cafú amb 149 duels. Al seu compte d'Instagram, el futbolista del PSG ha explicat com se sent abans d'aquesta fita.

"Ni tan sols en els meus millors somnis vaig pensar que això podia passar. Gràcies a Déu per permetre'm arribar a aquesta gran marca, demà serà un dia històric que guardaré la resta de la meva vida. Quin honor i orgull poder representar el meu país 100 vegades".

Neymar, durant la conferència de premsa posterior a l'acte, ha tornat a referir-se al seu frustrat retorn al FC Barcelona a l'estiu i la seva continuïtat a les files del PSG.

"Estic content en la selecció i en el meu club també. Tots saben el que va passar en l'últim mercat, els meus desitjos d'anar-me'n, però ara em sento còmode. La temporada ha començat bé per a mi i defensaré al meu club amb ungles i dents. Donaré el 100% perquè puguem fer grans coses".

Anar al contingut