Neymar, a la seva arribada a l'aeroport de Barcelona (@mundodeportivo)
Barça

Neymar arriba a Barcelona per assistir al judici per la prima de renovació que reclama al Barça

El futbolista brasiler del PSG no està citat pels advocats del Barça com a testimoni però finalment ha aterrat a la capital catalana per assistir-hi per una doble demanda relacionada amb la prima de renovació que l'exjugador blaugrana va pactar l'estiu del 2016

Actualitzat

El FC Barcelona i el davanter brasiler Neymar da Silva estan citats aquest divendres pel jutjat social número 15 de Barcelona per una doble demanda relacionada amb la prima de renovació que l'exjugador blaugrana va pactar l'estiu del 2016, un any abans d'anar-se'n al PSG. El litigi, en l'àmbit laboral, té per objecte resoldre les discrepàncies sobre la liquidació econòmica en el moment de la marxa del jugador al PSG l'agost del 2017.
 
Després de dos ajornaments, la vista se celebrarà aquest divendres i hi estan convocats tant Neymar com representants del FC Barcelona. Els advocats del Barça no han citat Neymar com a testimoni, però fonts judicials els havien dit que tenia prevista l'assistència i finalment el brasiler ha arribat aquest dijous a la tarda a ciutat.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut