Futbol

Guardiola: "Neymar, al Madrid? No és fàcil sortir del PSG però tot és possible"

L'entrenador del Manchester City ha parlat de Zidane, de la situació política a Espanya i Catalunya, de Rubi i de Neymar a les instal·lacions del PGA de Caldes de Malavella abans de participar en el Costa Brava Legends Trophy

Actualitzat

Guardiola ha aprofitat la seva presència de vacances per parlar de diversos temes relacionats amb ell i l'actualitat esportiva i també política. El de Santpedor veu amb bons ulls que Neymar desitgi ser entrenat per ell "però jo no aniré al PSG i ell no vindrà al City". A més, preguntat sobre si el brasiler fitxarà pel Madrid ha dit que "no és fàcil sortir del PSG però tot és possible".

El tècnic del City ha validat el fitxatge de Rubi per a l'Espanyol amb aquestes paraules:

"Tinc molt bones referències d'ell. És un entrenador molt valent, molt atrevit, li agrada jugar a futbol i atacar, atacar, atacar. Ha fet una increïble tasca a l'Osca. Estic convençut que ho farà molt bé aquest any a l'Espanyol. Desitjar-li tota la sort del món."

El preparador també ha elogiat la seva mà dreta, Domènec Torrent, quan li han preguntat si seria un bon substitut a Pablo Machín:

"No tinc dubtes que hauria sigut un gran entrenador. Estem junts des de fa 10 anys, des de Tercera Divisió amb el Barça B. És el meu segon però moltes vegades actua com si fos el primer."

I també ha donat la seva opinió sobre la marxa de Zidane del Madrid:

"El que ha fet tot aquest temps al Madrid és digne d'elogi, i tindrà les seves raons i motius"

I ha admès que podria entendre la seva decisió: "No només tenen desgast els entrenadors en un equip gran, també els jugadors. Alguns no tenen paciència. Són molts partits, per a tots, i al final, els entrenadors decideixen marxar o els fan fora directament. En el cas de Zidane serà per situacions que ell ha vist i ell coneix millor que ningú". Per acabar assegurant: "Segur que tornarà algun dia"

Canvi de govern a Espanya i la situació dels presos a Catalunya

La seva implicació amb el moviment independentista fa que els mitjans li demanin també sobre l'actualitat política del moment. I preguntat sobre què li semblava que Rafa Nadal hagués demanat que es convoquessin eleccions ha dit:

"El que convoca les eleccions és el president del govern, i quan decideixi ell que n'hi hagi, n'hi hauran. I com sempre hi ha partits que volen que es voti ja, altres que no. Abans ho havia de decidir el president Rajoy i ara el president Sánchez. I quan sigui els espanyols aniran a votar."

I sobre els polítics catalans a la presó ha expressat la seva voluntat:

"Tant de bo que la primera cosa que facin no sigui apropar els presos, sinó que surtin de la presó; és el més important... Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, per pujar sobre un cotxe, porten més de 240 dies a la presó. Que tornin a casa amb la seva gent... i, a partir d'aleshores, fer política... que és un espectacle molt maco de veure, on en teoria els polítics treballen per tots nosaltres, fer-nos la vida més còmoda a través de les lleis... tant de bo pugui ser així."

L'exentrenador del Barça ha volgut valorar les paraules de Touré Yaya, ni tampoc la seva opinió sobre Mateu Lahoz que el va expulsar en el City-Liverpool de Champions que li ha suposat dos partits de sanció.

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut