Nevada protagonitza la remuntada més sonada després d'aixecar 14 punts en un minut i guanyar el partit

L'equip universitari es va emportar la victòria contra Nou Mèxic després de forçar la pròrroga a base de triples

Marc BéjarActualitzat

60 segons donen per a molt. Si no, que ho preguntin a l'equip de bàsquet de la Universitat de Nevada, que va guanyar un partit després de consumar una remuntada impensable quan l'equip perdia per 14 punts contra Nou Mèxic (76-90) quan faltava un minut per al final del partit, i de 25 quan en faltaven 11. L'efemèride es va fer realitat gràcies a set triples en els últims atacs del conjunt entrenat per Eric Musselman, que, combinat amb el poc encert des dels tirs lliures dels visitants, van fer esclatar l'eufòria al pavelló de Nevada.

Els locals van aconseguir forçar la pròrroga, però no contents amb l'heroica actuació final, van rematar-ho amb un triple 5 segons abans que s'acabés el temps extra que va donar la victòria final a la Universitat de Nevada (105-104). El principal artífex de l'èpic triomf va ser Jordan Caroline, autor de 45 punts, a més d'agafar 13 rebots, donar 9 assistències i col·locar 5 taps. Una actuació memorable per a un triomf històric.