Thierry Neuville
Thierry Neuville i el seu Hyundai, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Motor

Neuville lidera el Ral·li de Sardenya després de la segona jornada

Neuville és líder a la classificació general, seguit de Jari-Matti Latvala i Sébastien Ogier

Eduard GarciaActualitzat

Thierry Neuville lidera el Ral·li de Sardenya després de disputar-se els vuit trams cronometrats de la segona jornada. El belga, amb un Hyundai i20, s'ha vist beneficiat de la seva posició en l'ordre dels pilots. Neuville ha sortit des de la dotzena posició; per tant, es trobava les seccions de les pistes en millor estat, ja que els rivals les havien "netejat" de pedres.

Neuville és primer en la classificació general, amb onze segons d'avantatge sobre el segon, el finlandès Jari-Matti Latvala. A 40 segons de distància respecte a Neuville es troba el tercer classificat, Sébastien Ogier. El francès, que ha guanyat el Ral·li de Sardenya en les tres últimes edicions disputades, ha iniciat els vuit trams. Tant Latvala com Ogier condueixen un Volkswagen Polo R. El pilot espanyol Dani Sordo es troba a la sisena posició, a més d'un minut de distància del líder.

El neozelandès Hayden Paddon, guanyador del Ral·li de l'Argentina, ha abandonat a causa d'una sortida de pista durant la sisena especial del dia.

Aquest dissabte, els pilots tornaran a agafar el cotxe per córrer sis especials més.

Anar al contingut