Neuer ha respost a les queixes de Ter Stegen per les seves suplències amb la selecció alemanya (Reuters)
Futbol internacional

Neuer respon a Ter Stegen i li demana pensar en el bé de la selecció alemanya

El porter del Bayern de Munic i capità la selecció alemanya ha respost a unes declaracions del blaugrana per haver-se queixat per les seves suplències en els partits contra Holanda i Irlanda del Nord

Actualitzat

Manuel Neuer, porter i capità la selecció alemanya, ha respost a unes declaracions del seu suplent, el blaugrana Marc-André ter Stegen, que es va queixar de la seva situació a la Mannschaft, i li ha suggerit pensar més en el bé grup.

"Sóc un jugador d'equip i sempre penso en el bé de l'equip. No sé si alguna cosa així és bo per al grup sobretot quan es tracta de la nostra posició", ha assegurat Neuer en declaracions al canal Sky.

Neuer ha revelat que mentre la selecció alemanya havia estat concentrada per als partits contra Holanda i Irlanda del Nord, Ter Stegen no havia manifestat el seu descontentament i ha comentat que entenia que els que no juguen estiguin descontents però ha assenyalat que, a més de Ter Stegen, hi ha altres porters que estan esperant les seves oportunitats com Kevin Trapp i Bernd Leno.

"Hi ha molts porters molt bons. La discussió no és justa pel que fa a Bernd Leno i Kevin Trapp. Entenc perfectament que qui no juga estigui insatisfet però l'important és l'èxit de l'equip i hem de donar-nos suport els uns als altres. Això és el que he de dir i no vull dir res més. No és la primera vegada que faig declaracions d'aquest tipus."

Anar al contingut