Mateu Lahoz tornarà a ser protagonista (EFE)
Futbol

Nerviosisme a Madrid perquè Mateu Lahoz acabi xiulant el clàssic

Segons informa Radio Marca, el Comitè Tècnic d'Àrbitres hauria hagut de modificar la seva elecció inicial, De Burgos Bengoetxea, per pressions diverses. El nou elegit, que es farà oficial aquest dijous, és el valencià Mateu Lahoz

Redactor d'Esports

Falten només 9 jornades per al final de la Lliga i les ensopegades de l'Atlètic de Madrid han permès al Barça i al Reial Madrid recuperar opcions d'aixecar un títol que fa uns mesos semblava totalment impossible. El clàssic de dissabte que ve al Di Stéfano s'ha convertit en un partit clau per al desenllaç del campionat i, a Madrid, el nerviosisme al voltant de la designació de l'àrbitre del Madrid-Barça ha acabat generant pressions sobre el Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA), que presideix Carlos Velasco Carballo.

Segons informa Radio Marca, inicialment estava previst que l'àrbitre elegit fos Ricardo de Burgos Bengoetxea. Però pressions externes haurien forçat l'estament arbitral, que depèn de l'RFEF, a modificar la seva decisió i designar el valencià Antonio Miguel Mateu Lahoz, per al partit més important de la Lliga.

Mateu Lahoz, en una imatge d'arxiu

L'entorn madridista fa dies que està alertant sobre el malestar que hi ha en la cúpula del club blanc sobre els últims arbitratges que s'estan produint en el campionat. L'actuació de Jaime Latre en el Barça-Valladolid de dilluns passat, amb nombroses queixes per part del conjunt castellà, ha alimentat aquest nerviosisme.

De Burgos Bengoetxea havia estat l'àrbitre elegit pel CTA, però el record de la Supercopa d'Espanya de l'any 2017, quan va expulsar Cristiano Ronaldo, ha accelerat les pressions blanques per evitar trobar-se amb el col·legiat basc en un clàssic de tant pes com el de dissabte que ve.

Cristiano Ronaldo va donar una empenta a De Burgos Bengoetxea (EFE)

Tot i que el tema ha acabat sortint a la llum, la Federació Espanyola de Futbol intenta mantenir-se hermètica i no confirma ni desmenteix cap informació, a l'espera que aquest dijous sigui oficial la designació dels àrbitres per a la pròxima jornada de Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut