Semedo, aïllat 48 hores abans del Mallorca-Barça
Semedo
Barça

Nelson Semedo s'acomiada del Barça abans de fer-se oficial el seu fitxatge pel Wolverhampton

El lateral portuguès ha agraït al club l'oportunitat d'haver complert el somni de vestir-se amb la samarreta blaugrana durant tres temporades en un missatge al seu compte d'Instagram

Redacció Esport3Actualitzat

Nelson Semedo s'ha acomiadat del Barça amb un missatge que ha penjat al seu compte d'Instagram abans que es faci oficial el seu fitxatge pel Wolverhampton. El lateral portuguès ha agraït al club blaugrana l'oportunitat d'haver complert un somni durant tres temporades.

"Moltes gràcies al Barcelona per donar-me l'oportunitat de viure el somni de vestir aquesta samarreta, de jugar al Camp Nou, d'aprendre i gaudir dels millors del món. Gràcies per fer-me créixer com a jugador i com a persona. Han estat tres anys meravellosos que mai oblidaré. Agrair als meus companys, staff, afició i a totes les persones que em van ajudar des que vaig arribar fins al dia d'avui."


El Barça farà aviat l'anunci oficial el traspàs de Nelson Semedo al Wolverhampton. El lateral dret portuguès ja ha passat la revisió mèdica amb el conjunt anglès, que pagarà pel seu fitxatge uns 30 milions d'euros. Semedo, que ahir ja no es va entrenar amb els seus companys amb permís del club, tanca una etapa de tres temporades al Barça on no ha estat capaç de fer-se amb un lloc indiscutible a l'onze titular al carril dret de la defensa blaugrana.

Amb la venda de Semedo als "wolves", el Barça ingressarà uns diners molt valuosos que li serviran per poder tancar alguns dels fitxatges que ha demanat Ronald Koeman.

Anar al contingut