Ansu Fati durant un partit d'aquesta temporada
Ansu Fati durant un partit d'aquesta temporada
Barça

Neguit en l'entorn d'Ansu Fati pel rol del futbolista al Barça de Xavi

El pare del jugador s'ha reunit amb Alemany i Cruyff per valorar la situació del davanter blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati és el futbolista del Barça que ha participat en més partits del que portem de temporada, però només acumula 11 titularitats i en molts partits la seva presència ha estat testimonial. Superat l'equador del curs, i ara que s'entra en la part decisiva, l'entorn del jugador té neguit perquè veu que el rol del futbolista no creix

En la reunió d'aquest migdia, la cúpula esportiva blaugrana ha tranquil·litzat el pare d'Ansu. Mateu Alemany i Jordi Cruyff, que tenen molt bona sintonia amb Bori Fati, li han traslladat que el jugador continua sent estratègic per al club, però li han reconegut que al final la decisió de si juga o no és 100% de l'entrenador.

Perquè és un jugador de la Masia, perquè va decidir carregar amb el 10 a l'esquena i perquè és conscient que abans de les lesions era un futbolista cridat a marcar una dècada, Ansu viu obsessionat per convèncer Xavi.

Lluny d'enfonsar-se, continua enfocat per seduir l'entrenador perquè el consideri un dels imprescindibles. De la boca de Xavi sempre han sortit paraules d'elogi i agraïment cap al futbolista, a qui sobretot ha reclamat paciència per la seva joventut. Però Ansu veu com futbolistes com Pedri, Gavi o Balde, de la mateixa edat o més joves que ell, sí que són titulars indiscutibles.

El que passi d'aquí a final de temporada marcarà el futur del jugador. El seu agent, Jorge Mendes, fa dies que ha traslladat a la família ofertes dels equips més potents de la lliga anglesa. Ofertes que si la situació d'Ansu no canvia es convertiran en irresistibles.

Anar al contingut