Frenkie de Jong en un partit de la Lliga Europa (EFE)
Frenkie de Jong en un partit de la Lliga Europa (EFE)
Barça

Negociacions avançades entre Barça i United per Frenkie de Jong

El Manchester puja l'oferta pel jugador del Barça i s'intensifiquen els contactes entre els dos clubs

Actualitzat

S'escalfa la sortida de Frenkie de Jong. El migcampista blaugrana cada cop està més a prop de sortir del Barça per anar al Manchester United. Laia Tudel al programa "Onze" d'Esport3 ha explicat la darrera hora del possible traspàs del jugador neerlandès al Manchester United:

 

Per una banda, el nou tècnic del United, Erik ten Hag, amb qui van coincidir a l'Ajax, vol començar el nou projecte amb De Jong des de l'inici de la preparació de la temporada. I, per l'altra, al Barça també li interessa que es tanqui aquesta sortida per poder ingressar els diners.

En els últims dies s'han intensificat els contactes entre el Barça i l'equip anglès. El periodista especialitzat amb "mercato" Fabrizio Romano aquest dimarts parlava d'una nova oferta del United de 65 milions fixos i 20 de variables. Una xifra en global no gaire lluny dels 100 milions d'euros que s'ha marcat el Barça per valorar la sortida del neerlandès.

Sembla doncs que si De Jong no marxa a Anglaterra no serà per un tema econòmic, sinó pel desig del jugador a seguir a Can Barça i la seva voluntat de triomfar vestit de blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut