bàsquet

Navarro: "Tots hem de fer autocrítica"

El director del Barça de bàsquet ha reconegut que no només els jugadors tenen la culpa del mal final de temporada i ha posat el focus en ell i l'entrenador

El director del Barça de bàsquet, Juan Carlos Navarro, ha fet balanç de la temporada en una entrevista al canal del club. L'exescorta de Sant Feliu de Llobregat ha acceptat que no han quedat satisfets amb la temporada pel mal tram final de l'equip. Sense voler personalitzar en ningú, Navarro ha volgut repartir culpes: "Tots hauríem de fer autocrítica".

Els dos primers terços de la temporada del Barça han estat pràcticament perfectes, però Navarro ha assenyalat la sèrie d'Eurolliga contra el Bayern de Munic com a punt d'inflexió negatiu en l'equip.

"Hi ha hagut de tot durant la temporada. Vam començar molt bé i hem acabat tristos. L'últim tram ha estat dolent. L'equip va anar cap a baix després de l'eliminatòria contra el Bayern a nivell mental i físic. Vam tenir una pèrdua de confiança."

El responsable del bàsquet blaugrana no ha volgut culpar exclusivament els jugadors i ha posat el focus en ell mateix i l'entrenador Jasikevicius.

"Tots hem de fer autocrítica, no només els jugadors, també jo mateix i l'entrenador."

D'altra banda, ha ratificat la confiança en el tècnic per millorar el paper en la propera temporada. De moment, l'última en què té contracte l'entrenador lituà.

"Saras entra dins del nostre projecte. Ell sap que s'ha de millorar i segur que està treballant. No podem continuar de la mateixa manera."

Dels jugadors que han marxat o ho estan a punt de fer, Navarro ha utilitzat tons diferents. Ha agraït l'esforç de Roland Smits, ha reconegut que el Barça treballa per poder mantenir Exum una temporada més i no ha dubtat a explicar la situació de la marxa de Brandon Davies.

"Amb Brandon el club va fer un esforç molt gran perquè continués amb nosaltres, però ell va decidir que no. Això va coincidir amb el fet que el seu rendiment no va ser el millor."

Sobre la gran estrella, Mirotic, s'ha mostrat molt satisfet del pas endavant que ha fet a l'hora de liderar l'equip. Navarro ha assegurat que l'equip aprendrà de les decepcions i farà el pas endavant que li falta.

"La línia està marcada, ens queda un passet. Hem de millorar encara més la plantilla i parlar de les coses que han passat aquest any i han de canviar."

Anar al contingut