NBA

Navarro signa el seu primer doble doble en la victòria dels Grizzlies sobre New Jersey Nets (110-103)

La connexió Gasol-Navarro comença a funcionar de valent. Des que la Bomba és titular i gaudeix de minuts, els Grizzlies han notat una millora considerable, com s'ha demostrat aquesta matinada. Els de Memphis han sumat la segona victòria consecutiva en superar els Nets per 110-103 amb una actuació decisiva del "rookie" català. Navarro ha anotat 16 punts i ha capturat 11 rebots, tots defensius. Gasol ha estat el referent ofensiu dels Grizzlies, amb 22 punts.

Actualitzat
En el seu quart partit com a titular, Juan Carles Navarro ha tornat a tenir un paper destacat. A diferències d'altres actuacions anteriors, aquest cop els Grizzlies han aconseguit la victòria i la Bomba hi ha tingut molt a dir. El català no ha estat encertat en els tirs -els seus percentatges han estat baixos: 4 de 12 en llançaments de 2 i 3 de 8 en triples- però els seus punts han estat decisiu en el darrer tram de l'enfrontament.

Però no ha estat només en l'apartat ofensiu on ha destacat Navarro. Fa dies Marc Iavaroni li exigia al català més feina defensiva i aquesta matinada Navarro s'ho ha pres al peu de la lletra i ha capturat onze rebots tots ells defensius. Amb aquesta excel·lent actuació i en 39 minuts en pista, Navarro ha estat un dels protagonistes de la segona victòria consecutiva dels Memphis Grizzlies. L'equip es queda amb un balanç de 5 triomfs i nou derrotes.
Anar al contingut