Nasser al-Khelaïfi vol fitxar Ousmane Dembélé
Nasser al-Khelaïfi vol fitxar Ousmane Dembélé (Reuters)
Barça

Nasser al-Khelaïfi negocia el fitxatge d'Ousmane Dembélé

Segons avança RMC Sport, el president del PSG espera que el blaugrana arribi a París un cop acabi el seu contracte el 30 de juny

Redacció Esport3Actualitzat

Kylian Mbappé ha assegurat la seva continuïtat al París Saint-Germain després de rebutjar l'oferta del Reial Madrid, que donava per fet el seu fitxatge. El davanter seguirà jugant a la capital francesa tres anys més. Un cop acordada l'ampliació del contracte de Mbappé, Nasser al-Khelaïfi posarà totes les seves forces en el fitxatge d'Ousmane Dembélé.

La incorporació del blaugrana a les files del PSG seria una de les condicions que el president qatarià hauria posat a Kylian Mbappé perquè es quedés a París. Segons ha explicat el mitjà francès RMC Sport, Al-Khelaïfi espera tenir l'extrem un cop acabi el seu contracte amb el Barça, el pròxim 30 de juny.

"Després de la pròrroga de Mbappé, Nasser Al-Khelaïfi negocia directament l'arribada d'Ousmane Dembélé. Les dues parts continuen discutint, mentre que el PSG espera portar el campió del món, al final del seu contracte amb el FC Barcelona al juny."

Anar al contingut