Nasser al-Khelaifi: "Mbappé és queda pel projecte esportiu, no per diners"
Nasser al-Khelaïfi s'adreça als periodistes durant la roda de premsa sobre la renovació de Mbappé (Christophe Petit- Tesson / EFE)
Futbol

Nasser al-Khelaifi: "Mbappé és queda pel projecte esportiu, no per diners"

El president del PSG assegura que la renovació de Mbappé obeeix a un pla de país per aconseguir que el campionat francès sigui el millor del món i ha llançat un dard a Javier Tebas davant les seves queixes

Redaccíó Esport3Actualitzat

El president del París Saint-Germain, Nasser al-Khelaïfi, ha volgut insistir que Kylian Mbappé s'ha volgut quedar al club francès pel projecte esportiu que se li ha ofert, i no per un factor econòmic. Al-Khelaïfi ha assegurat: "Amb el jugador i amb la seva família sempre hem parlat de futbol, perquè és el que més li agrada fer, fins i tot quan el vam anar a fitxar al Mònaco", i ha insistit que la renovació de l'atacant va molt més enllà del que percebrà.

"No parlo de xifres, no ho he fet mai amb ningú. Però les xifres no són el més important de la inversió. El més important és el projecte esportiu. M'atreveixo a dir que hi ha clubs que li podrien pagar més que nosaltres. Per què fem aquesta inversió a França? El club és francès, ell és francès, París és la seva ciutat, és fàcil."

Al-Khelaïfi ha presentat la renovació de Mbappé gairebé com un projecte de país i ha repetit, en diverses ocasions, que la principal notícia derivada de la renovació del jugador és que la Ligue 1 ha aconseguit retenir el millor futbolista del planeta i que està en camí d'esdevenir el campionat més potent del món.

El president del PSG no s'ha estalviat referències al president de LaLiga, Javier Tebas, i a les seves consideracions sobre el joc net financer:

"Només m'escolto el president de la nostra Lliga. Hem fet front comú amb tots els presidents dels clubs francesos i amb els de la Lliga per poder tenir el millor campionat del món, i París dona a Mbappé les condicions òptimes per als seus objectius esportius, per continuar guanyant. Potser Javier Tebas té por que la Ligue 1 sigui millor que LaLiga, i això és un bon senyal. De tota manera, jo respecto tots els campionats, però també vull que respectin el meu."

Al-Khelaïfi no ha volgut aclarir si Mbappé tindrà un pes important en la configuració del nou projecte esportiu del PSG, i ha indicat simplement que "ell és només un jugador, que vol guanyar-ho tot, però només un jugador, i som nosaltres, com a club, els que decidirem què hem de fer."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

Anar al contingut