El cotxe d'Al-Attiyah a les dunes (Foto: Nasser Alatiyya Team)
El cotxe d'Al-Attiyah a les dunes (Foto: Nasser Alatiyya Team).
Motor

Nasser al-Attiyah i Sam Sunderland guanyen el Ral·li del Marroc en cotxes i motos

El canetenc Joan Pedrero acaba setè en la classificació final de la categoria de dues rodes i la pilot de Corbera Laia Sanz és quarantena

Pau RodríguezActualitzat

El qatarià Nasser al- Attiyah (Mini)  i el britànic Sam Sunderland (KTM) s'han proclamat guanyadors del Ral·li del Marroc en les categories de cotxes i motos respectivament. Els dos pilots han sabut aprofitar els abandonaments en l'etapa de dijous dels que eren fins aleshores els líders de la prova, Carlos Sainz (Peugeot) i Joan Barreda (Honda), per alçar-se campions del ral·li, que ha posat el punt final aquest divendres.

Al-Attiyah ha tancat la seva participació en el ral·li amb 16:45 minuts d'avantatge sobre el segon classificat, el rus Vladímir Valsiliev, mentre que Sunderland només ha disposat d'una renda de 34 segons sobre l'austríac Matthias Walkner, també amb una KTM. El saudita Yazeed al-Rajhi i el portuguès Paulo Gonçalves han completat el podi en cotxes i motos respectivament. Gonçalves ha acabat en tercer lloc gràcies a la victòria en l'última etapa del ral·li, disputada aquest divendres; en la categoria de quatre rodes el guanyador de la darrera jornada ha sigut el sud-africà Giniel de Villiers (Toyota).

El canetenc Joan Pedrero (Sherco) ha acabat en la setena posició de la classificació final del ral·li, a una mica més d'una hora del guanyador, Sunderland. Per la seva banda, el cambrilenc Ivan Cervantes (KTM) ha sigut divuitè, Marc Solà (Yamaha), vint-i-tresè, i la campiona del món femenina d'enduro Laia Sanz (KTM), quarantena.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut