Futbol

Narcís Julià demana aparcar els problemes econòmics per centrar-se en la visita del Còrdova a Montilivi

El Girona rep aquest dissabte la visita del Còrdova a Montilivi, un partit clau per la permanència. Narcís Julià ha demanat aparcar els problemes econòmics i centrar-se en aquest duel, que podran seguir en directe pel 33 a les sis de la tarda. Els gironins volen trencar una ratxa de tres derrotes consecutives per assegurar-se la permanència, un objectiu vital també econòmicament pel club. La plantilla no cobra al dia i, de fet, Hisenda ha embargat el club per un valor d'un milió d'euros. De tota manera, l'organisme públic podria flexibilitzar els seus cobraments si té com a garantia els diners que el Girona ingressarà si conserva la seva plaça a la Segona Divisió.

Actualitzat
En una setmana en què els problemes de cobrament de la plantilla ha estat el més comentat, Narcís Julià ha fet una petició als jugadors per al partit contra el Còrdova a Montilivi. El tècnic gironí ha demanat a la plantilla aparcar els problemes econòmics després d'encadenar tres derrotes consecutives per centrar-se en un duel vital per assegurar-se la permanència.

Tornen a la convocatòria José i Peragón després de complir un partit de sanció. També és novetat Marcos Tébar, recuperat de les molèsties als isquiotibials.

D'altra banda, dijous al vespre, els petits accionistes del Girona van celebrar el primer acte públic amb una setantena d'assistents, per augmentar el suport per exigir la junta extraordinària d'accionistes. Mentrestant, el club continua negociant avui amb Hisenda l'embargament d'un milió d'euros.
Anar al contingut