Naomi Osaka, durant el seu últim partit, al torneig de Roland Garros (Reuters)
Tenis

Naomi Osaka també renuncia al torneig de Wimbledon

La jugadora japonesa es va retirar del torneig de Roland Garros després d'admetre episodis depressius

Actualitzat

El torneig de Wimbledon ha enregistrat en menys de 24 hores la segona baixa de pes, després que Rafael Nadal va presentar la renúncia aquest dijous. Ara es tracta de la número 2 mundial, Naomi Osaka, que ha anunciat que no participarà en el torneig londinenc, el més important sobre herba. 

Serà el segon Grand Slam seguit en què deixa de competir la tenista japonesa, que es va retirar de Roland Garros després que l'organització la va obligar a atendre les rodes de premsa. Osaka havia explicat anteriorment que les trobades amb la premsa l'afectaven mentalment i que es trobava en una situació delicada pel que fa a la seva salut mental. La renúncia a Wimbledon s'explicaria també sota aquest prisma. Osaka està allunyada de la competició des del seu abandó a París, i el seu agent explica que "està passant un temps amb la família i els amics".  

 

Però tot fa pensar que Osaka, de 23 anys, tornarà a la competició per als Jocs Olímpics de Tòquio, on serà una de les esperances de medalla més sòlides del país amfitrió. De moment, almenys, no hi ha renunciat. 

  

 

Anar al contingut