Motor

Nani Roma s'entrena a casa i ja pensa en el Dakar 2021

Nani Roma, un dels tres únics pilots que han guanyat el Dakar en cotxes i motos, ha hagut de canviar algunes rutines per culpa de la crisi sanitària, però es pot considerar un privilegiat perquè pot entrenar-se regularment

Xavi GuillénActualitzat

La preparació física dels esportistes del motor és bàsica i cadascú l'afronta com pot. Joan "Nani" Roma, dues vegades guanyador del Dakar,  ha modificat el seu programa d'entrenament, però el fet de viure al camp l'està ajudant perquè té molt espai a l'aire lliure.

El dia a dia el té atapeït d'activitat, però no deixa de pensar en les conseqüències que està tenint aquesta pandèmia per a la societat.

La gran cursa desèrtica, el Dakar, no ha patit cap modificació de calendari: serà al gener del 2021, com estava previst. Es mantindrà a l'Aràbia Saudita i s'ha descartat portar el recorregut per Jordània i els Emirats Àrabs Units, opció que es volia dur a terme. El ral·li del Marroc, considerat un mini Dakar, manté les dates del 5 al 10 d'octubre d'aquest any. Nani hi participarà, però amb un altre equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut