Ral·lies

Nani Roma marxa al Dakar, on intentarà guanyar el títol amb un Mini

Nani Roma ha sortit aquest dissabte cap al Perú, on el dia 5 de gener començarà el ral·li Dakar 2013. El de Folgueroles pilotarà un Mini i el seu copilot serà el francès Michel Périn. El català aspira a ser el primer a arribar a la meta de Santiago de Xile el dia 20, en una edició on els seus màxims rivals seran Stefan Peterhansel, Al Attiyah i Carlos Sainz. El madrileny torna a la prova sud-americana a bord d'un Buggy.

Actualitzat
Nani Roma ha sortit aquest dissabte cap al Perú, on el dia 5 de gener començarà el ral·li Dakar 2013. El de Folgueroles pilotarà un Mini i el seu copilot serà el francès Michel Périn.

El català aspira a ser el primer a arribar a la meta de Santiago de Xile el dia 20 en una edició on els seus màxims rivals seran Stefan Peterhansel, Al Attiyah i Carlos Saniz. El madrileny torna a la prova sud-americana a bord d'un Buggy.

Informació diària de les etapes

El ral·li començarà el dissabte 5 de gener a Lima, però ja des del dia d'abans, el divendres 4, el canal Esport3 emetrà cada dia un espai, a partir de les 20.55 i d'una hora de durada, amb tota l'actualitat de les etapes i del que passi al voltant de la prova. Aquesta informació anirà a càrrec de Francesc Latorre, que seguirà el ral·li sobre el terreny, i de Josep Lluís Merlos i Isidre Esteve, que des del plató aportaran tots els detalls complementaris.

Amb aquesta divisió de feines, Francesc Latorre oferirà als espectadors tots els detalls de la prova, des dels bivacs del Perú, l'Argentina i Xile, des d'on farà també entrevistes i reportatges amb els pilots.

Per la seva banda, Josep Lluís Merlos i Isidre Esteve faran les anàlisis després de les etapes i revelaran cada dia algun secret desconegut de la cursa, com ara quins són i com funcionen els instruments tecnològics més importants pels pilots, l'Iritrack o el Sentinel. I tots dos compartiran plató amb un convidat diferent cada dia, que mantindrà un altre punt de vista del ral·li.

Finalment, cal destacar que, a més d'aquesta exhaustiva informació del canal Esport3, el Dakar també tindrà presència als continguts esportius dels Telenotícies de TV3 i a les rodes informatives del canal de notícies 3/24.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut