Raids

Nani Roma és penalitzat amb 41 minuts i es queda sense opcions de lluitar per la victòria a la Baja Aragón

A la Baja Aragón 2010, mala jornada per als pilots catalans. En cotxes, el francès Stephane Peterhansel s'ha vist afavorit per una sanció de 41 minuts a Nani Roma per consolidar el seu liderat. El pilot de Folgueroles ha presentat recurs però, si no prospera, veurà com Peterhansel el relleva com a guanyador de la cursa. En motos, el líder és el castellonenc Joan Barreda. El català Gerard Farrés és segon a 3 minuts i 11 segons, però ha acabat la segona etapa per una caiguda i encara no és segur que diumenge pugui sortir.

Actualitzat
Nani Roma s'ha acomiadat de qualsevol opció de lluitar per la victòria final a la Baja Aragón en la categoria de cotxes. El pilot de Folgueroles ha estat penalitzat amb 41 minuts a la classificació general per avançar-se en l'arribada al punt d'assistència en la primera etapa i ha deixat via lliure al francès Stephane Peterhansel, que lidera la prova amb més de 7 minuts d'avantatge sobre el segon classificat, el rus Boris Gadasin, i gairebé 10 minuts respecte al seu compatriota, Leonid Novitskiy. Roma ha presentat un recurs contra la sanció, però si no prospera no podrà revalidar la victòria de l'any passat en aquesta prova.

I en la categoria de motos, la victòria ha estat per al castellonenc Joan Barreda, que s'ha imposat amb 3 minuts i 11 segons d'avantatge sobre Gerard Farrés. El pilot català, vencedor de l'última edició, ha tingut una caiguda en el quilòmetre 35 quan intentava esquivar un espectador, i tot i que ha pogut arribar a la meta, encara no és segur que pugui sortir aquest diumenge. A l'arribada a Saragossa, Farrés ha estat traslladat a un hospital per avaluar-ne l'estat de les lesions, encara que els primers indicis asseguren que tindria tres dits del peu dret trencats. Per darrere de Barreda i Farrés s'ha classificat el també català Marc Guasch, que ha perdut 9 minuts i 40 segons respecte al guanyador i líder de la general.

Anar al contingut