Dakar

Nani Roma afronta el Dakar amb optimisme després d'estar molt a prop de quedar-se'n fora

Després d'estar molt a prop de veure's obligat a renunciar al Dakar 2011, Nani Roma afronta amb molt d'optimisme la seva participació al ral·li més important de l'automobilisme mundial. El pilot català marxa diumenge cap a Buenos Aires per acabar de preparar l'inici de la prova, previst pel dia 1 de gener. Finalment, el conductor de Folgueroles no competirà amb un BMW sinó que ho farà amb un Nissan i tindrà com a copilot el francès Gilles Picard, guanyador del Dakar 2006. Roma s'ha mostrat eufòric de cara al nou repte que se li presenta.

Actualitzat
Malgrat els moments d'incertesa, Nani Roma tornarà a ser un dels protagonistes del Dakar 2011. El pilot català ha deixat enrere els problemes econòmics amb BMW i se centra ara en el seu nou equip, el Nissan Overdrive

El de Folgueroles competirà al volant d'un Navara i comptarà amb Gilles Picard com a copilot. De cara al ral·li, Roma es mostra "especialment motivat, amb il·lusió i pletòric de forma i de moral". El català admet haver treballat molt per preparar-se físicament i diu tenir moltes il·lusions per intentar lluitar per una victòria que se li resisteix.

Roma va guanyar el Dakar 2004 amb motos i diu estar ara molt tranquil i confiat tot i que els forts rivals que l'esperen. La cursa començarà l'1 de gener.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut