Espanyol

Naldo: "Estem a l'inici del campionat i tenim capacitat per sortir del descens"

El central brasiler de l'Espanyol ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa que encara queda molt campionat i que estan capacitats per sortir de la zona de descens

Actualitzat

El central brasiler de l'Espanyol Edinaldo Gomes Pereira, "Naldo", ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa que encara queda molt campionat i que estan capacitats per sortir de la zona de descens.

"No podem estar pensant només a salvar-nos. Hem de ser conscients que estem a l'inici del campionat i tenim la capacitat de sortir d'aquí. No ens hem de preocupar fins a aquest punt perquè si generem aquesta ansietat serà pitjor. Si tens aquesta ansietat i pensament negatiu és pitjor perquè les coses no surten. L'important és tenir tranquil·litat i calma."

En aquest sentit, Naldo va destacar el "bon partit" que el conjunt blanc-i-blau va realitzar contra el Vila-real a l'RCDE Stadium en el debut de Pablo Machín a la banqueta i considera que hi va haver "diferència" respecte als anteriors compromisos.

"Hem de sumar, però també tenir tranquil·litat. Demostrar-los que podem fer-ho bé contra un rival complicat. Vam fer un partit de profit, encara que la llàstima va ser no poder sumar. Vam crear ocasions i no vam perdre la tensió."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut