Nairo Quintana, durant l'últim Tour de França (Reuters)
Ciclisme

Nairo Quintana no correrà La Vuelta després del positiu del Tour

El colombià ha comunicat que no anirà a la ronda espanyola després de donar positiu amb tramadol

Actualitzat

A través d'un breu comunicat publicat Quintana explica les raons que l'han portat a prendre aquesta decisió. "Comunico que no participaré a la Vuelta per fer valer els meus motius davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), tornaré al calendari de carreres al final de la temporada".

 

 

Nairo Quintana (Arkéa Samsic) va ser desqualificat aquest dimecres del Tour de França per haver donat positiu en un control antidopatge fet entre el 8 i el 13 de juliol, durant la competició francesa. El colombià va donar positiu en tramadol, un analgèsic afegit a la llista de substàncies prohibides l'any 2019 pels possibles efectes secundaris, però que es considera que no ajuda al rendiment dels esportistes.

 

En ser la primera infracció d'aquestes característiques de Quintana, no ha estat suspès, però sí que se li han anul·lat els resultats obtinguts al Tour, que va acabar en 6a posició en la classificació general. Quintana disposa de 10 dies per apel·lar contra aquesta decisió davant el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport.

 

 

 

Anar al contingut