Tenis

Nadal-Verdasco i Ferrer-Raonic, les semifinals del Godó

Rafa Nadal s'enfrontarà a Fernando Verdasco en una de les semifinals del Barcelona Open Banc de Sabadell. El mallorquí, que s'ha desfet sense problemes de Janko Tipsarevic, continua amb pas ferm cap al seu setè Godó. L'altra semifinal la jugaran David Ferrer i Milos Raonic.

Actualitzat
Rafa Nadal continuarà oferint espectacle al Barcelona Open Banc Sabadell. El manacorí s'ha classificat per a semifinals després de superar Janko Tipsarevic en dos sets. Nadal no ha donat opció al seu rival i l'ha escombrat de la pista per un doble 6 a 2. El cap de sèrie número 1 d'aquest Godó s'enfrontarà en semifinals a Fernando Verdasco, que ha superat Kei Nishikori, que s'ha retirat quan estaven 4-2.

L'altra semifinal del Barcelona Open Banc Sabadell la jugaran David Ferrer i Milos Raonic. El tenista de Xàbia ha eliminat Feliciano López. Ha estat un partit molt igualat, especialment en els dos primers sets (6-7, 7-6). Però en el tercer i definitiu, el marcador s'ha decantat del costat de Ferrer, que s'ha imposat per 6-3 i jugarà la semifinal del Godó dissabte contra Milos Raonic. El canadenc ha protagonitzat la sorpresa de la jornada eliminant Andy Murray en dos sets. Raonic s'ha desfet del cap de sèrie número dos del torneig gràcies, en bona part, al seu potent servei i s'ha imposat per 6-4 i 7-6.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut