Tenis

Nadal venç Roddick i es classifica per primera vegada per a la final de Queen's

Rafa Nadal s'ha classificat per primera vegada per a la final de Queen's en vèncer Andy Roddick en dos sets (7-5 i 6-4). El manacorí, que ha trigat 1 hora i 25 minuts per superar el nord-americà i quatre vegades campió del torneig, se les haurà aquest diumenge amb el serbi Novak Djokovic, que ha guanyat l'argentí David Nalbandian per 6-1 i 6-0. D'altra banda, Tommy Robredo jugarà la final de Varsòvia contra el rus Nikolai Davideko. El català ha superat en semifinals l'argentí Juan Mónaco per un doble 6-4.

Actualitzat

També cal destacar que Roger Federer ha accedit a la final del torneig de Halle després de guanyar l'alemany Nicolas Kiefer per 6-1 i 6-4. El suís s'enfrontarà a l'alemany Philip Kohlschreiber, que ha donat la sorpresa en derrotar el nord-americà James Blake per 6-3 i 7-5.

Martínez jugarà la final de Barcelona

María José Martínez i la russa Maria Kirilenko disputaran aquest diumenge la final del Torneig Femení Barcelona KIA 2008. Martínez s'ha imposat a les semifinals a la seva compatriota Nuria Llagostera per 2-6, 6-3 i 6-1, mentre que la russa ha guanyat la francesa Stephanie Cohen-Aloro per 7-5 i 6-3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut