Nadal reacciona a temps i venç Fognini a l'Obert dels Estats Units
Nadal ressorgeix davant Fognini (Reuters)
Tenis

El manacorí ha guanyat Fabio Fognini i ara s'enfrontarà amb Richard Gasquet

Rafael Nadal ja és a la tercera ronda de l'Obert dels Estats Units. Per passar, el manacorí ha hagut de remuntar el partit que l'enfrontava amb Fabio Fognini, número seixanta del rànquing mundial. L'italià ha sorprès tothom guanyant el primer set de manera molt clara, per 2-6. També dominava el segon, per 3-4, però Nadal ha dit prou i ha començat la remuntada. Ha guanyat el segon per 6-4 i ja ha anat disparat cap a la victòria, imposant-se en els dos últims parcials amb facilitat, 6-2 i 6-1. En els dos primers havia comès 33 errades no forçades. El proper rival de Nadal serà el francès Richard Gasquet.

Gràcies a aquesta victòria, Nadal és el primer tenista que aconsegueix el bitllet per a les finals ATP de Tori:

Ensurt per un cop al nas

Al quart set, Nadal s'ha donat un fort cop al nas amb la raqueta. En l'intent de connectar un revés, el manacorí ha picat a terra amb la raqueta, que ha rebotat fins a impactar-li amb violència al nas. La ferida l'ha obligat a demanar un temps mort mèdic per estroncar l'hemorràgia i recuperar-se.

Nadal s'ha donat un fort cop al nas amb la raqueta (EFE)

Per la seva part, Paula Badosa i Albert Ramos han quedat eliminats. El mataroní ha jugat dotze cops l'Obert dels Estats Units i no ha arribat mai a la tercera ronda.