Nadal ha tingut un feliç 27è aniversari. (Foto: EFE)
Tenis

Nadal i Djokovic es planten als quarts de final de Roland Garros

Rafa Nadal ha superat sense excessius problemes el japonès Nishikori i s'ha classificat per als quarts de final de Roland Garros. El balear, en poc més de dues hores de partit, ha guanyat per 6-4, 6-1 i 6-3 i ha celebrat de la millor manera el dia del seu 27è aniversari. Nadal se les haurà ara amb Wawrinka.

Actualitzat
Rafa Nadal ha superat sense excessius problemes el japonès Nishikori i s'ha classificat per als quarts de final de Roland Garros. El balear, en poc més de dues hores de partit, ha guanyat per 6-4, 6-1 i 6-3 i ha celebrat de la millor manera el dia del seu 27è aniversari. Nadal se les haurà ara amb Wawrinka.

També ha passat ronda Novak Djokovic. El serbi, número 1 del món, ha derrotat en quatre sets l'alemany Kohlschreiber, per 4-6, 6-3, 6-4 i 6-4. Als quarts, se les haurà amb un altre alemany, Tommy Haas.

En el quadre de dobles, pas endavant dels catalans Marcel Granollers i Marc López, que han derrotat la parella colombiana Cabal-Farah (6-3 i 6-4), i s'han classificat per als quarts de final.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut