Tenis

Nadal, Ferrer i Almagro es classifiquen per als quarts de final del Barcelona Open; Montañés, eliminat

Rafa Nadal, David Ferrer i Nico Almagro s'han classificat per als quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell. El balear no ha patit contra el colombià Giraldo (6-3, 6-1) i ara jugarà contra el francès Monfils, que s'ha desfet del seu compatriota Gasquet en dos sets. El de Xàbia s'ha classificat en imposar-se al romanès Hanescu per 6-3 i 6-2 i s'enfrontarà ara amb l'austríac Melzer, botxí del català Albert Montañés. El rapitenc ha plantat clara i només ha cedit després de tres sets i dues hores de partit davant del número 8 del rànquing mundial (7-6, 3-6 i 2-6). Almagro ha eliminat el rus Davidenko (7-6, 6-3) i, de retruc, ha entrat en el Top-10 mundial.

Actualitzat
El rival del murcià serà Juan Carlos Ferrero, que ha necessitat tres sets per desfer-se de l'italià Vagnozzi. El d'Ontinyent ha guanyat 7-6, 4-6 i 6-4. Feliciano López també s'ha classificat per als quarts de final en derrotar el japonès Nishikori en dos sets, per 7-6 i 6-4. El de Toledo jugarà contra el croat Dodig, que ha eliminat el canadenc Raonic.

Aquest divendres, la pista central del RCT Barcelona acollirà, per aquest ordre, els següents enfrontaments de quarts de final: Nadal-Monfils, Melzer-Ferrer, Dodig-Feliciano i Almagro-Ferrero.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut