Nadal celebra la seva victòria contra Xapovalov a Roma (EFE)
Tenis

Nadal escombra Xapovalov i Albert Ramos queda eliminat als quarts de final del Masters 1000 de Roma

El manacorí n'ha tingut prou amb una hora i 22 minuts per desfer-se del jove tenista canadenc per 6-4 i 6-1 i el seu pròxim rival serà l'italià Fabio Fognini

Rafa Nadal ha sumat una nova victòria per la via ràpida al Masters 1000 de Roma. El manacorí n'ha tingut prou amb una hora i 22 minuts per desfer-se de Denis Xapovalov, tenista canadenc nascut a Tel Aviv i resident a les Bahames.

El partit ha començat molt igualat fins que, amb empat a tres jocs, Nadal ha trencat el servei del seu jove rival i això li ha permès guanyar el primer set per 6 a 4. En el segon ja no hi ha hagut color i Nadal s'ha imposat per un clar 6 a 1. El seu pròxim rival en els quarts de final serà l'italià Fabio Fognini, botxí de l'alemany Peter Gojowczyk, per un doble 6 a 4.

Djokovic, botxí d'Albert Ramos

El tenista català Albert Ramos ha quedat eliminat en perdre contra el serbi Novak Djokovic en dos sets. L'exnúmero u del món ha començat molt fort i s'ha adjudicat el primer set per un contundent 6 a 1. En el segon set, Ramos ha oposat més resistència, però ha acabat perdent per 7 a 5. És el primer torneig en què Djokovic arriba als quarts de final des del seu retorn després de la lesió. Si vol arribar a semifinals, haurà d'eliminar el japonès Kei Nishikori.